English German
Events > Exhibitions > Design Automation & Embedded Systems Event 2019 - Nederland

D-E-event-2019.png

Partners

Crank_logo_150_hz.png

2015-Logo-Datalight_Red_T_150-(2).png


J-Testr


KEIL Tools

Logo_EA_150-(1).png


logo_xjtag_T150.png

Design Automation & Embedded Systems Event 2019 - Nederland

Event location: Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven
 
Event date and time:   08/10/2019 09:30
 
Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten. Logic Technology nodigt u van harte uit om kennis te maken met de laatste embedded technologieën en ervaringen uit te wisselen met onze experts en andere ontwikkelaars en toepassers van embedded systemen. Het D&E Event vindt plaats op 8 oktober 2019 in het Van der Valk hotel te Eindhoven.

In het programma en op de kennismarkt wordt aandacht besteedt aan specifieke thema's: "FPGA, Security,  Internet of Things, Elctronic Design & Production en Embedded".

Het lezingenprogramma bestaat uit presentaties van diverse deelnemers in parallelle sessies. Deze zijn verdeeld over de vijf thema's. Alleen dit programma is al meer dan de moeite waard om het D&E event te bezoeken. Uiteraard kunt u ook een leerzame, technische lezing van Logic Technology verwachten;

De uitdagingen van het Functioneel Testen van IoT apparaten
 
In de lezing van André De Ceuninck, product manager functioneel testen, behandelen we de uitdagingen van het functioneel testen van IoT apparaten. Wij bespreken met u hoe u de beste hardware testoplossing kunt keizen voor het intensief testen van RF functies van uw apparaat. Wat zijn de belangrijkste overwegingen om een passende testoplossing te kiezen; waar moet u op letten en welke testoplossingen pas het beste bij u.
 
Wij heten u graag welkom tijdens het D&E event


Boek hier uw gratis Toegangsbewijs